лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Екстремальне схуднення Ксенії Мішиної викликало бурхливу дискусію в мережі

Екстремальне схуднення Ксенії Мішиної викликало бурхливу дискусію в мережі
Ксенія Мішина опублікувала результати 4-х місяців своєї роботи над схудненням і спортивною формою.

Сміливими фото оновленого тіла акторка поділилася із шанувальниками на своїй сторінці в Instagram.



"Моя найкраща форма за 33 роки життя. І я могла б дуже натхненно описати вам свою жіночу радість, але це лише невелика, хоча, погоджуся, хороша верхівка айсберга, яка доступна зараз вашому погляду", — пише зірка серіалу "Кріпосна".



Акторка уточнила, що почувається чудово, а крім зовнішніх змін у неї відбувся один із найважливіших, трансформаційних, глибоких і ключових періодів життя, тотальна особистісна перебудова, реорганізація способу життя та смислових прагнень.

"Цей шлях почався 4 місяці тому, де спочатку я була одержима красивою фігурою, а потім людьми!!! "Я ніколи не буду колишньою"? Так от, це про мене", — поділилася з підписниками Мішина.

Багато підписників акторки в коментарях почали стверджувати, що Мішина пропагує "нездорову худорлявість" і переконували, що її фігура до тренувань була жіночнішою і кращою. Деякі користувачі соціальних мереж залишали гнівні коментарі у стилі "суповий набір" і "таке не може подобатися чоловікам".

У відповідь на негативні відгуки зірка відповіла у сторіз у своєму профілі.

"Хто так само вважає, ви повинні розуміти, що трансформація способу життя і ретельна робота над собою — це не про знущання. Це про свідоме, здорове життя! Можливо у вас формується така думка через маніпулятивні стереотипи, що для досягнення кращої версії себе потрібно постійно страждати і знущатися над собою.

Читайте також: Ганна Кошмал у топі та лосинах показала асани з йоги

Так, не завжди в усьому є присутність задоволення, але хто сказав, що це погано? Складнощі — ваше паливо теж! А загалом гармонію, справжню насолоду й ейфорію ви отримуєте завдяки процесам і результатам", — написала Ксенія у відповідь хейтерам.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 167


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook