лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ксенія Мішина застигла в провокаційній позі, навіть Еллерт такого не бачив

Ксенія Мішина застигла в провокаційній позі, навіть Еллерт такого не бачив
Акторка зізналася, що сиділо у неї всередині після довгих років обмежень.

Відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", а також першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно розповіла про дуже складний процес зміни свого духу та тіла, продовжує радувати своїх відданих шанувальників новими яскравими кадрами із життя.

Ми знаємо, що зараз Ксенія знаходиться далеко від своєї рідної України, вона проводить час у Хорватії. Тут акторка вчиться і пізнає себе - цього разу йшлося про емоційну природу. Давайте дізнаємося, що хоче розповісти зірка екрану.



Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

"Ви навіть не уявляєте, наскільки у мене емоційна природа. Але щодня вивчаючи себе і цей світ я все більше розумію, що не буває поганих ситуацій, бувають важкі реакції на ці ситуації", - висловилася Ксенія Мішина.

Перед цією історією акторка розповіла, що їй довелося сміятися так само, як і її знайомі, які розмовляли хорватською мовою, проте сама вона нічого не розуміла.

ЧИтайте також: Роздягнена Ксенія Мішина з "Холостячки" показала себе в гостях у чоловіка

Тепер повернемося до образу акторка. Тут все мінімалістично і майже як у стрічці "Дівчина з тату дракона". Ксенія Мішина одягла косуху, чорні лосини та високі зелені гумові чобітки. Її образ доповнили смугаста футболка та чорна спортивна сумка за спиною.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 127


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook