лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ксенія Мішина зізналася, що разом з Олександром Еллертом жила в Буковелі

Ксенія Мішина зізналася, що разом з Олександром Еллертом жила в Буковелі
Дочка Олександа – Еля – не поїхала з ними, бо залишилася з мамою. Колишня дружина Еллерта нещодавно народила сина і поїхала закордон після початку повномасштабної війни.

Зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина стала головною героїнею першого сезону шоу "Холостячка", де у фіналі обрала автора жартів для "Квартал 95" Олександра Еллерта.



У пари було багато сварок і непорозумінь, що призвело до остаточного розриву. Сам Еллерт неодноразово акцентував увагу на тому, що досі кохає Ксюшу і хоче бути разом, але розуміє, що накоїв багато справ, які заважають їм возз'єднатися.


А яка ж ситуація у пари зараз? Адже нещодавно на інтерв'ю у Григорія Решетника, колега Мішиної з серіалу Наталка Денисенко зізналася, що хоч зараз Ксюша і холостячка, але у Яремче вона була не одна. Про це Мішина розповіла тому ж Решетнику у рамках проєкту "Як ти?".

У перший день повномасштабної війни Ксенія Мішина була в аеропорту "Бориспіль", оскільки в неї був рейс о 6-й ранку в Дубай, вона збиралася з сином Платоном на відпочинок. Але після вибухів та евакуації з аеропорту дівчина вирушила додому, де прийняла рішення їхати на захід України, в Буковель.

Григорій Решетник поцікавився, чи сама вона туди їхала.

"Звичайно, мені одразу зателефонував Сашко... Запропонував допомогу, ми зустрілися і поїхали разом. Всі проблеми відійшли на такий задній план і все життя змінилося за одну хвилину... Він завжди був поруч, намагався відновити стосунки, але в мене було багато образ, щоб це так відновлювати. Довіру до цієї людини було вичерпано... Але такі події змусили радіти, що вона поруч... У Платона з ним добрі стосунки, він радий, що нас хтось захищає" , - зізнається Мишина.


Читайте також: Ксенія Мішина поскаржилася на чергову зраду близької людини

Вони втрьох вирушили до Буковеля, де зняли будинок. Була велика компанія із друзів Мішиної та Еллерта. Але ось донька Олександа – Еля – не поїхала з ними, бо залишилася з мамою. Колишня дружина Еллерта нещодавно народила сина та поїхала закордон після початку повномасштабної війни. Більше того, Еллерт віддав колишній дружині свою машину, щоб вони змогли виїхати з України.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 1 471


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook