лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

У мережі опублікували відео, як екссвекруха Шакіри хапала співачку за обличчя та наказувала мовчати

У мережі опублікували відео, як екссвекруха Шакіри хапала співачку за обличчя та наказувала мовчати
Схоже, стосунки між колумбійською співачкою Шакірою та її колишньою свекрухою Монсеррат Бернабеу завжди були дуже напруженими.

Днями в мережі опублікували архівне відео, яке шокувало шанувальників співачки.

На ролику мати футболіста Жерара Піке досить емоційно розмовляє зі своєю невісткою.

Спочатку мати Піке мило усміхається співачці, а потім несподівано хапає її за обличчя та показує жестом мовчати про щось. Як зазначає видання El Mundo, далі розмова між невісткою та свекрухою триває у звичному тоні, а на обличчях Шакіри та Монсеррат ніби навіть з'являються усмішки.



"Це сталося 26 січня 2016 року, але тепер у мережі відновили відео, щоб продемонструвати погані стосунки, які завжди існували між артисткою та її колишньою свекрухою", — написали іспанські журналісти.

Шанувальників Шакіри обурила така поведінка матері Піке. У мережі сотні шанувальників заступилися за співачку та засудили поведінку як Бернабеу, так і самого Піке, який мовчки спостерігав за тим, що відбувається.

"Ох, господи! Яка мати, такий і син!", "Як Шакіра терпіла цю сімейку?", "Бідна Шакіра! Чого вона тільки не натерпілася від Піке ...".

Напередодні колишній бойфренд співачки футболіст Жерар Піке вперше виклав у свої соцмережі фото з новою дівчиною, студенткою Кларою Чіа Марті. Колумбійська співачка Шакіра відреагувала на перше офіційне фото Жерара Піке та його нової дівчини.

Читайте також: Даша Квіткова розповіла, як заробляє 35 тисяч доларів на місяць

Колумбійська співачка та член ФК "Барселона" зустрічалися понад 10 років і виховують двох спільних дітей — Сашу та Мілана. Незважаючи на це, знаменитості так і не уклали офіційного шлюбу.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 502


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook