лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Даша Квіткова розповіла, як заробляє 35 тисяч доларів на місяць

Українська блогерка Даша Квіткова розповіла, якою справою заробляє собі на життя. Вона також розсекретила, скільки заробляє у місяць.

У відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніній Даша Квіткова зізналась не лише про складні стосунки з Нікітою Добриніним, але й про свою роботу та заробіток. Зірка інстаграму розповіла, чим заробляє на життя.

Даша Квіткова розсекретила, що заробляє в місяць 30 – 40 тисяч доларів. Але ця сума ділиться на її команду. До того ж зірка не забуває про щоденні донати.



"Зараз я заробляю 30 – 40 тисяч доларів, але це не чистий мій заробіток. У мене є дуже велика команда. Менеджер заробляє 15%. Є піарник, фотограф, стиліст, візажист. Плюс щодня я роблю донати", – поділилась артистка.

Блогерка поділилась, що український бізнес зараз більшою мірою працює в онлайні, адже це найбільш зручно на тлі подій війни. Так само працює й вона – рекламує речі, продукти на своїй сторінці.

Даша Квіткова розповіла, як заробляє 35 тисяч доларів на місяць

"Я працюю в онлайні. У мене є команда, мій менеджер, вона розгрібає усі заявки, які приходять від українських бізнесів стосовно рекламної інтеграції. Вона збирає рекламні інтеграції, надсилає мені на погодження, потім вони надсилають свій бриф і товар", – поділилась Квіткова.

Даша додала, що інстаграм – не єдиний спосіб її заробітку. Вона з Нікітою створювала академії, над якою працюють багато людей, і де навчаються учні.

Читайте також: Квіткова відповіла, чи подолала кризу у стосунках з Добриніним

"Плюс у мене є академія віддалених професій, плюс у мене є академія по крипті. Де працює дуже багато людей і плюс я зараз займаюся запуском ще одного свого проєкту. В крипті намагалася розібратися, але віддала це все Нікіті, він розбирається у цьому. Я створила ще іншу академію, де можна навчитися як заробляти на крипті. На навчанні по крипті я заробляю, коли є учні, навчання".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 749


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook