лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Шакіра розійшлася з Піке після того, як побачила його коханку в їхньому сімейному будинку

Шакіра розійшлася з Піке після того, як побачила його коханку в їхньому сімейному будинку
На тлі скандального розлучення Шакіри та Жерара Піке, а також чуток про те, що Піке зраджував матері своїх дітей, з'явився відеозапис, на якому, як вважається, знято нову дівчину Жерара Піке в сімейному будинку футболіста до того, як він розлучився з Шакірою.

Про це пише Page Six.

Інсайдери повідомляють, що співачка буквально "спустошена" кадрами з відео, знятого в серпні 2021 року, за десять місяців до того, як вона оголосила, що розлучилася зі своїм партнером, із яким прожила 11 років.

Нова подруга Жерара Піке, Клара Чіа Марті, перебувала в сімейному будинку Піке та Шакіри в Барселоні, коли він давав інтерв'ю. Співачка з дітьми в цей час перебувала за кордоном.

Жерар почав з'являтися на публіці з Кларою та представив її як свою нову дівчину тільки після того, як минулого літа підтвердив свій розрив із Шакірою.

Але виявилося, що їхній роман почався задовго до цього. На кадрах інтерв'ю, що потрапили в мережу, видно, як жінка, схожа на Клару, з'являється в кадрі, коли Жерар розмовляє за допомогою американського сервісу потокового відео Twitch.

Інсайдер стверджує, що 35-річний Жерар і 45-річна Шакіра тоді все ще жили "щасливо разом".



За його словами, співачка була абсолютно "спустошена, дізнавшись, що ця жінка явно почувалася як удома там, де щасливо жила вона з Піке та їхніми дітьми".

"Їй було боляче дізнатися, що цей роман тривав набагато довше, ніж вона собі уявляла", — резюмував інсайдер.

Читайте також: Камалія показала батька та брата, що вижили в Чернігові

На новий рік Шакіра опублікувала пост в Instagram, у якому написала: "Хоча наші рани залишаються відкритими цього нового року, час має руки хірурга. Хоча хтось зрадив нас, ми повинні продовжувати довіряти. Зіткнувшись зі зневагою, продовжуйте цінувати себе. Тому що добрих людей більше, ніж непорядних. Більше людей зі співчуттям, ніж байдужістю".

Після 11 років стосунків Шакіра та Піке домовилися про опіку. Вона житиме з дітьми в Маямі. Піке зможе проводити з дітьми 10 днів на місяць. Минулого місяця футболіста бачили в Празі з його новою дівчиною Кларою Чіа.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 194


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook