лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Клопотенко розповів, які його вчинки багатьом здаються дикими

Клопотенко: У мене є 144 різні креми для волосся, бо вони роблять мої кучері здоровішими. Для багатьох це дико

Український кулінарний блогер і ресторатор Євген Клопотенко фарбує нігті лаком, бо вважає, що руки повинні мати такий самий акуратний вигляд, як обличчя та волосся. Про це він написав 13 січня в Instagram.



"Мої нафарбовані нігті інколи викликають тут багато емоцій. Ще раніше я на зиму часто наносив захисний лак для нігтів. Подивився років 15 тому відео, як професійно доглядати за нігтями, і почав це робити. Бо вважаю, що руки мають бути такими ж охайними, як обличчя чи волосся, – написав він. – Коли мороз, я використовую крем для рук і крем для лиця. Ще в мене є 144 різні креми для волосся, бо вони роблять мої кучері здоровішими. Це про нормальне ставлення до себе. Я знаю, що для багатьох це дико".

Клопотенко розповів, які його вчинки багатьом здаються дикими

"Розкажу секрет: коли я пофарбував нігті, мені не почали подобатися чоловіки. Піду пофарбую волосся – можливо, це допоможе", – резюмував він.

Контекст:

Клопотенко не афішує особистого життя. 2020 року він розповідав, що самотній, бо не кожна дівчина витримає дефіцит уваги з боку чоловіка, який зосереджений на роботі. Клопотенко також зізнавався, що йому спершу потрібно було створити сім'ю, а вже згодом зайнятися кар'єрою. Він також припустив, що, можливо, ще не зустрів "ту саму" дівчину, з якою хотів би створити сім'ю.

Читайте також: 36-річний Клопотенко відповів на чутки про гомосексуальну орієнтацію

У грудні 2022 року Клопотенко спростував чутки про свою гомосексуальність, а в січні 2023 року в новому інтерв'ю зізнався, що не готовий будувати стосунки лише з однією дівчиною.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 124


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook