лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

36-річний Клопотенко відповів на чутки про гомосексуальну орієнтацію

Клопотенко: А що таке гей – це що? Щось погане?

36-річний український ресторатор Євген Клопотенко 15 грудня в інтерв'ю, яке вийшло на YouTube-каналі "Факти ICTV", прокоментував чутки про свою гомосексуальну орієнтацію.



"Давай поговоримо про твоє особисте життя. Ти його не афішуєш, тому в суспільстві ходить багато чуток, що ти гей, – заявив інтерв'юер. – Якби Клопотенко був геєм, він би зізнався в цьому суспільстві?"

Ресторатор відповів ствердно.

"Це моя мрія. Я навіть говорив: давайте я зізнаюся просто так. А що таке гей – це що? Щось погане? Якщо суспільство буде мене засуджувати – це проблеми суспільства", – заявив він.

Клопотенко також зазначив, що в нього наразі є дівчина.


Контекст:

Клопотенко не афішує особистого життя. У 2020 році він розповідав, що самотній, бо не кожна дівчина витримає дефіцит уваги з боку чоловіка, який зосереджений на роботі. Клопотенко також зізнавався, що йому спершу потрібно було створити сім'ю, а вже згодом зайнятися кар'єрою. Він також припустив, що, можливо, ще не зустрів "ту саму" дівчину, з якою хотів би створити сім'ю.

Читайте також: Козловський неоднозначно відповів на чутки про свою нетрадиційну оріентацію

У травні 2022 року Клопотенко зізнався, що перебуває у стосунках з дівчиною на ім'я Валерія. Про те, що вони розійшлися, експерт не повідомляв.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 1 246


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook