лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Сергій Бабкін розповів, чому російські артисти лідирують у топ-чартах

Сергій Бабкін розповів, чому російські артисти лідирують у топ-чартах
Сергій Бабкін припустив, чому, незважаючи на повномасштабну війну, в українських чартах все ще лідирують російські артисти.

Про це він розповів журналістам 24 каналу.

За його словами, найактивніші слухачі - підлітки, які не замислюються про зв'язок прослуховування російського контенту та нападом на Україну.

"Коли тобі 13 чи 14 років, ти не пов'язуєш ці речі між собою. Ти слухав когось, і саме ця музика була для тебе важлива. Потім Росія напала на Україну, але до чого тут музика, яку ти слухав? Я впевнений, що більшість у цьому віці далеко у своїх роздумах не йдуть. Вони просто слухають те, що їм подобається. І не розмірковують, чи з Росії той артист, з Білорусі чи Казахстану", - сказав він.

Водночас музикант запевнив, що довгі роки ніхто і ніщо з Росії не матиме місця в Україні. Однак згодом українці зможуть переглянути своє рішення.

"Думаю, що завгодно і будь-хто з Росії не матиме в Україні місця довгі роки і навіть десятиліття. Звичайно, поодинокі випадки все-таки будуть - хтось гратиме концерти або робитиме щось ще.

Читайте також: Емілі Ратаковскі та Піта Девідсона помітили на сімейній вечері

Але якщо говорити в цілому - ні. Надто великі людські жертви, надто великі руйнування, а рівень ненависті - максимальний. Коли ненависть така сильна, люди не готові розбиратися - хто "хороший", а хто не дуже. Огида поширюватиметься на все, що надходить з тієї території.



Якщо в Росії щось зміниться - режим впаде, зникне імперська пропаганда, винні в жахливих злочинах будуть покарані, а російське суспільство пройде через покаяння, як це було з німецьким після Другої світової, тоді є шанс на якусь нормалізацію. Але я не вірю, що їхнє суспільство здатне на таке", - поділився думками Бабкін.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: korrespondent.net  Переглядів: 825


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook