лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Сергій Бабкін розповів, як виїхав закордон

Сергій Бабкін розповів, як виїхав закордон
Популярний український музикант Сергій Бабкін розповів, як виїхав з України.

У соціальній мережі поділилися відеороликом, в якому популярний український музикант Сергій Бабкін розповів, як виїхав з України.

Відповідний пост продемонстрували в акаунті» Зоряний шлях " в Instagram.



«Сергій Бабкін розповів, як виїхав за кордон За лаштунками великого благодійного концерту «Доброго вечора, ми з України», який відбувся у Варшаві, ми поспілкувалися зі співаком @babkin_official та його дружиною Сніжаною @snezhana_babkina. Артист долучився до зірок, які зібрали кошти для допомоги Україні. Як родина опинилася в Німеччині та чому виникало почуття провини за те, що покинули дім? Подробиці на YouTube", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.


Варто відзначити, що українські жінки не особливо оцінили вчинок Сергія Бабкіна. Вони напевно забули, що у нього багатодітна сім'я і що він допомагає Україні в гуманітарному плані, і не тільки. Люди вирішили не мовчати і почали писати все, що думають під відеороликом.

Читайте також: Сергій Бабкін випустив кліп про війну в Україні

"У чому проблема? Він не військовий, він допомагає країні іншим способом. У людини 3 дітей, переніс операцію на очі! Народ, ви що? НЕ судіть людину за вчинками, якщо причини тобі невідомі! Всім Світу!", "Він виїхав, як багатодітний батько, у нього ж троє дітей", "і не повертайся", "Захисник, бл.. Хоч би вже мовчав і не висовувався. Війна показала, хто є хто", "Повне розчарування!!!", "У Тараса Тополі також троє діток, а він зараз з нами, захищає країну", - пишуть відгуки українські жителі.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 3 367


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook