лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Сергій Бабкін повернувся в Україну та зізнався, яку суму зібрав для допомоги ЗСУ

Сергій Бабкін повернувся в Україну та зізнався, яку суму зібрав для допомоги ЗСУ
Завдяки сольним благодійним концертам по Європі та Америці артист зібрав понад 200 тисяч євро.

Музикант Сергій Бабкін, який заспівав про війну в Україні з Дейвом Стюартом та Борисом Гребенщиковим, повернувся до Києва вперше з початку повномасштабного російського вторгнення. В ефірі "Сніданку.Вихідний" співак зізнався, що його діти залишилися в Німеччині, а він разом із дружиною був радий приїхати додому.



"Це мій дім. Це моя земля, моє місце сили. Для мене нічого не змінилося. Тобто, все те, що я люблю, все так, як я пам'ятаю. З настроєм трохи не так, як було. До 24 лютого був кращий настрій", — розповів Сергій Бабкін.

Музикант зазначив, що за період війни зміг провести 44 благодійні концерти в Європі та Америці, у тому числі в рамках проекту "Доброго вечора, ми з України". Разом з іншими артистами Сергій Бабкін збирає гроші на потреби ЗСУ, дітям-переселенцям та госпіталям. До речі, за цей час Бабкіну вдалося зібрати вже понад 200 тисяч євро, проте зупинятися на цьому він не планує.

Читайте також: Сергій Бабкін розповів, як виїхав закордон

"Для мене величезна радість, що за всі ці концерти нам вдалося зібрати і відправити до України більше 200 тисяч євро. І я не збираюсь зупинятися. І це лише мої квартирники. І ще заплановано десь 15 концертів до кінця цього року", — зізнався музикант.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 656


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook