лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Спітніла Ксенія Мішина з хлібцем у руках вирішила все змінити

Спітніла Ксенія Мішина з хлібцем у руках вирішила все змінити
У зірки екрану з'явився настрій, що сприяє новим подвигам, і в першу чергу – у самовдосконаленні.

Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" та першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина, яка нещодавно позувала в басейні, дивуючись своїй стрункій фігурі, продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу Ксенія вирішила все змінити – харчування, звички. Можливо, справа дійде і до одягу, а також і до зачіски. Але зараз не про це, Ксюша, мабуть, змінює раціон і нові звички мають сприятливо позначитися на здоров'ї.



Про це Ксенія Мішина детально розповіла у своїх Stories у мережі Instagram.

"Зараз проходжу крутий шлях трансформації... переглядаю всі свої звички, харчування. І змінюю все... Але скажу одне: якщо ви впораєтеся з собою і зможете трансформувати себе на кращу версію, то ви з легкістю подолаєте будь-яку складність чи проблему у вашому житті. Також кожна ваша ціль буде досягнута", — пише Ксенія Мішина.


Читайте також: Екс"Холостячка" Ксенія Мішина показала, якою має бути красива жінка

Цікаве спостереження, що акторка все це написала на фотографії, де вона мило їсть свій хлібець з різними овочами. Можна припустити, що це не особлива дієта, а так звана "здорова їжа". Проте віримо, що це чесне зізнання, а чи не звичайна реклама чергового продукту. Шанувальники люблять, коли їхня зірка з ними чесна.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 242


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook