лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Денієл Крейґ на один вечір повернувся до ролі Джеймса Бонда

Денієл Крейґ на один вечір повернувся до ролі Джеймса Бонда
Денієл Крейґ, який прославився роллю Джеймса Бонда і після 15 років зйомок заявив про те, що передає естафету іншому актору, все ж таки на один вечір повернувся в легендарному образі, відвідавши вечірку з нагоди 60-річчя виходу першого фільму про агента у Ворденс-Гроув, Лондон.

Він з'явився на килимовій доріжці у звичному вигляді: чорному елегантному костюмі, білій сорочці та краватці-метелику. Образ доповнював годинник Omega James Bond спеціальної серії.

Захід організував часовий бренд Omega, вирішивши відзначити картину "Доктор Ноу", — перший фільм про пригоди супершпигуна, який вийшов на екрани в 1962 році, а головну роль у ньому зіграв Шон Коннері.

Серед інших знаменитостей на вечірці були помічені Дейзі Едгар-Джонс, Гуґу Мбата-Роу, Гейлі Етвелл та інші.

Читайте також: Тіна Кароль провідала сина з нагоди його 14-річчя і показала спільні фото

Фільм "Не час помирати" став останнім за участю британського актора, який загалом зіграв у п'яти частинах франшизи. Крейг зізнавався, що спочатку виявився не готовим до світової популярності, яка звалилася на нього після виходу першої із серій "бондіани", в якій він знімався.



Незадовго до виходу фільму на великі екрани актор отримав почесне звання від Королівського військово-морського флоту Великої Британії. Його призначено почесним командиром військово-морського флоту Великобританії, як і його герой у "бондіані", адже, за сюжетом, агент 007 — не лише секретний співробітник МІ-6, а й командувач ВМФ.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 384


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook