лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Гейлі Бібер розвіяла чутки про ворожнечу із Селеною Гомес спільним фото

Гейлі Бібер розвіяла чутки про ворожнечу із Селеною Гомес спільним фото
Гейлі Бібер і 30-річна поп-співачка Селена Гомес, яким приписували семирічну ворожнечу через Джастіна Бібера, відповіли всім злим язикам дуже промовистим фото.

Дівчата зробили спільний знімок на 2-му щорічному гала-вечорі Музею кіноакадемії в Лос-Анджелесі, пише People.

На заході Гейлі сяяла в коричневій сукні без бретелів, із оригінальним ліфом, відкритим животом і драпіруванням на спідниці з весняно-літньої колекції Saint Laurent, яку зовсім недавно представили на Тижні моди в Парижі, босоніжках на підборах і платформі того ж бренду та з каблучкою Tiffani & Со. Селена ж обрала чорний штанний костюм.


У кадрі обидві дівчата мають дуже веселий вигляд. На одному з кадрів Селена тримає руку на нозі Гейлі, а на іншому — усміхається, стоячи поряд із Бібер.



Це сталося за кілька тижнів після того, як в ефірі подкасту Алекси Купера Call Her Daddy Гейлі спростувала чутки про те, що вона нібито "вкрала" Джастіна в Селени. За її словами, у неї "не той характер, щоб псувати чиїсь стосунки":

"Я можу сказати: я ніколи не була з ним, коли він був у стосунках із будь-ким — це все!"

Гейлі познайомилася з Джастіном на одному з його виступів на Today Show у 2009 році. Ці кадри потім стали архівними та навіть потрапили у зворушливий кліп, де підлітків знайомить батько дівчини Стівен Болдвін, брат актора Алека Болдвіна.

У 2014 році вони знову зустрілися, а через два роки, 2016-го, Джастін вперше публічно розповів про свої стосунки з Гейлі.

Того ж року пара розлучилася, а 2018-го помирилася. За цей час Бібер пробував знову налагодити стосунки із Селеною Гомес, але спроби не мали успіху: вони остаточно розійшлися, і Джастін повернувся до Гейлі.

Читайте також: Позитив зізнався, що Потап та Горова більше не є його музичними продюсерами

Закохані одружилися на великій церемонії в Montage Palmetto Bluff у Блаффтоні, Південна Кароліна, чотири роки тому. На весіллі були присутні 150 гостей з-поміж рідних і друзів молодят.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 309


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook