лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Денієл Крейґ отримав орден із рук принцеси Анни

Денієл Крейґ отримав орден із рук принцеси Анни
Денієл Крейґ став кавалером Ордена Святого Михайла та Святого Георгія, як і його культовий персонаж Джеймс Бонд.

Нагороду він отримав з рук принцеси Анни на знак визнання його визначного внеску в кіно і театр, повідомляється на сайті Букінгемського палацу.

Крейґ знявся в останніх п'яти фільмах про Бонда, починаючи з 2006 року. Останньою картиною з його участю стала серія під назвою "Не час помирати", яка вийшла на великі екрани 2021 року. Також, Крейґ знявся разом із королевою Єлизаветою II у скетчі, присвяченому відкриттю Олімпійських ігор 2012 року у Лондоні.

Орден Святого Михайла і Святого Георгія був заснований в 1818 принцом-регентом (пізніше Георгом IV) після наполеонівських війн на знак визнання служби громадян Мальти та Іонічних островів.



Пізніше його було змінено, щоб охопити всіх британських громадян, які живуть або працюють за кордоном, і забезпечити більше визнання їхніх заслуг.

Читайте також: Позитив зізнався, що Потап та Горова більше не є його музичними продюсерами

Таким орденом був нагороджений і знаменитий агент 007 із романів Яна Флемінга у 1953 році. Цей момент описаний у книзі "З Росії з любов'ю". За сюжетом цей орден вручається найкращим секретним агентам тільки при виході на пенсію.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 649


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook