лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

38-річна Катя Сільченко показала 50-річного коханого

38-річна Катя Сільченко показала 50-річного коханого
Сільченко перестала приховувати свої стосунки з Неклевою в лютому 2022 року

Українська дизайнерка Катя Сільченко 22 вересня опублікувала в Instagram серію архівних фото, на яких зображена у Нью-Йорку зі своїм коханим, засновником українського івент-агентства S*event Сергієм Неклевою.

"Милий, перші 50 років у тебе були доволі рок-н-рольні. Давай наступні пів століття мудрості проведемо з тобою разом. Таке коїться у світі – одній мені точно не впоратися", – написала 38-річна дизайнерка.



Контекст:

Сільченко народилася 1984 року в Харкові. 2014 року заснувала бренд The Coat by Katya Silchenko. У неї вдягаються зірки українського шоу-бізнесу, включно з такими співачками, як Dorofeeva, Тіна Кароль. Після обрання керівника студії "Квартал 95" Володимира Зеленського президентом України її клієнткою також стала його дружина Олена Зеленська.

2014 року Сільченко після чотирьох років стосунків зареєструвала шлюб з українським бізнесменом Камо Багдасаряном. У листопаді 2015 року в пари народилася донька Саті. У грудні 2020 року дизайнерка повідомила, що розлучилася з чоловіком. За словами Сільченко, причиною розлучення стало, зокрема, окреме проживання протягом тривалого часу.

Читайте також: Катя Осадча поділилася ніжним селфі із центру Києва

Про те, що Сільченко має стосунки з Неклевою, стало відомо в лютому 2022 року.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 544


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook