лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Юрий Горбунов и Катя Осадчая отдыхают в Амстердаме

Узнай, как ведущие проводят время в столице Нидерландов.

Украинские ведущие Юрий Горбунов и Катя Осадчая, которые являются мужем и женой, отправились на семейный отдых в столицу Нидерландов - Амстердам.

В своих Instagram-аккаунтах звёзды публикуют яркие фотографии с отдыха - в Амстердаме Осадчая и Горбунов много катаются на велосипедах, ходят по музеям, ездят по каналам, наслаждаются городом и местной едой. Кроме столицы Нидерландов, супруги посетили Гаагу.



"Коли ти дуже хотів їздити каналами і пити шампанське) і погода цьому посприяла :) Прекрасна подорож", - писала Катя Осадчая.

"Нідерланди - велосипедна країна. В Амстердамі все зроблено для зручності велосипедистів, з’їзди, доріжки, світлофори. Але туристу одразу важко, адже ти попадаєш у повноцінний місцевий трафік, але велосипедний. Хтось їде швидко, хтось швидко міняє рядність, сигналять і голосно зітхають, коли ти гальмуєш на світлофорі, адже то для тебе розвага, а для місцевих необхідний засіб пересування.

Читайте также: Катя Осадча и Юрий Горбунов показали семейную идиллию

Для велосипедистів свої правила, спеціальні місця для паркування, евакуатори ;) та заборона проїзду в пішохідних зонах. У Києві я б залюбки їздила на велосипеді, принаймні, у справах по центру, якщо би були для цього умови. Велосипед - це ж новий укр. символ:) #давайте пересядемо на велосипеди разом :)"
, - добавила ведущая.


View this post on Instagram

Нідерланди - велосипедна країна. В Амстердамі все зроблено для зручності велосипедистів, з’їзди, доріжки, світлофори. Але туристу одразу важко, адже ти попадаєш у повноцінний місцевий трафік, але велосипедний. Хтось їде швидко, хтось швидко міняє рядність, сигналять і голосно зітхають, коли ти гальмуєш на світлофорі, адже то для тебе розвага, а для місцевих необхідний засіб пересування. Для велосипедистів свої правила, спеціальні місця для паркування, евакуатори ;) та заборона проїзду в пішохідних зонах. В Києві, я б залюбки їздила на велосипеді, принаймні в справах по центру, якщо би були для цього умови. Велосипед - це ж новий Укр.символ:) #давайте пересядемо на велосипеди разом :) #поїхали #традиціі #amsterdam

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha) on


Юрий Горбунов и Катя Осадчая отдыхают в Амстердаме





скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 398


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook