лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Катя Осадча поділилася ніжним селфі із центру Києва

Прокинувшись від гучних вибухів, Катя Осадча разом із чоловіком вивезла своїх маленьких синів – 5-річного Івана та 6-місячного Данила у безпечне місце. Понад два місяці успішна українська ведуча перебувала або за кордоном, або у західній частині країни поки бомбили Київ. Проте звідти вона запустила ініціативу щодо пошуку зниклих людей, і продовжує свою роботу у столиці.

Останнім часом перед шанувальниками Катя Осадча з'являлася зовсім без макіяжу та зачіски, прибираючи волосся у тугий хвіст. І ось вперше з початку війни вона причепурилася, щоб виступити на телебаченні, де вона розповіла про свій проект "Знайти своїх".



Перед камерами незмінна ведуча програми "Світське життя" постала у цікавому блакитному костюмі, що складається з вільних штанів зі стрілками та приталеного вкороченого піджака на одному гудзику. Образ красуня завершила білою футболкою та кросівками.

Катя Осадча поділилася ніжним селфі із центру Києва

"Важливий день і новий важливий етап в Пошуку зниклих… Робимо пошук зниклих ще масштабнішим, волонтери разом з державою зможуть зробити набагато більше. Поліція, ДСНС, МЗС, Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій, Міністерство цифрової трансформації, МОЗ", - зазначила Катя Осадча.

Читайте також: Катя Осадча повернулася до Києва та показала кадри зі свого заміського будинку

Також вона поділилася ніжним селфі із центру Києва, зазначивши, що повернутися до роботи було дуже приємно.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 153


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook