лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Лідерка гурту KAZKA показала свого бойфренда

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька показала свого бойфренда вперше за довгий час. Вона поділилась зворушливим відео.

Лідерка українського гурту KAZKA Олександра Заріцька довго приховувала особисте життя. Але днями вона опублікувала відео з бойфрендом.

До слова Оля Полякова показала гуртожиток, де житиме її 17-річна донька: відео з Лондона ВІДЕО
KAZKA показала бойфренда



На своїй сторінці в тіктоці зірка опублікувала ролик, де показує, як її бачить коханий. Судячи з відео, бойфренд Саші Заріцької асоціює її з соняшниками, авокадо й осінню.

"Якби я була… версія від мого хлопця. Кохаю тебе сильно" – написала артистка.

[media=https://www.tiktok.com/@kazka.band/video/7144341644580621573?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7144708004985505286]

Особисте життя Олександри Заріцької

Всередині вересня 2021 року Олександра Заріцька зізналась про нові стосунки. Але вони тривали недовго – Саша взяла участь у "Танцях з зірками" й не мала достатньо часу на свого бойфренда. Тож він покинув артистку.

Солістка гурту KAZKA тоді ж заінтригувала зізнаннями та романтичними фото зі своїм партнером по "Танцях" – Юрієм Мєшковим.

Читайте також: Солистка группы Kazka показала аппетитные формы на откровенных фото в купальнике

Згодом танцівник знявся у кліпі гурту KAZKA. Тоді як його Саша розповіла, що ходить на побачення з бойфрендом, стосунки з яким тільки зароджуються.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 330


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook