лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Легенда "Танців з зірками" Анна Різатдінова показала дива гнучкості

Легенда "Танців з зірками" Анна Різатдінова показала дива гнучкості
Відома спортсменка Різатдінова за кордоном почала освоювати нові соціальні мережі.

Відома українська художня гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року, учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова активно спілкується з шанувальниками в соціальних мережах, вона часто ділиться подробицями свого особистого та професійного життя, за її сторінкою стежать 158 тисяч підписників



Як відомо, через війну Анна зараз багато подорожує, а нещодавно вона побувала в Німеччині, де зібрала дітей з різних куточків світу для спільного виступу. А її син разом з її батьками залишився в Іспанії. Невдовзі до них приєдналась й Анна.


Роте за кордоном з нею сталася неприємність. Коли жінка переїжджала, її автомобіль обікрали. забрали всі речі та документи. Проте відома спортсменка не здається.

Нещодавно вона опублікувала відео, в якому вона показала кадри з тренування. Анна в обтягуючих шортах та коротенькому топі виконала запальний танок, який продемонстрував її ідеальну фігуру в усій красі. Вона також здивувала підписників гнучкістю свого тіла. Як видно, спортсменка підтримує себе в формі.

Читайте також: Ганна Різатдінова вперше розкрила подробиці особистого життя

Крім того, Різатдінова почала активно користуватися ще однією соціальною мережею для своїх блогів - це Tik Tok. Саме на його сторінці вона опублікувала цей запальний танок, а потім поширила в instagram.

@annarizatdinova


♬ original sound - ᶜ ʰ ˡ ˡ ˣ ᵉ ᵈ ⁱ ᵗ ˢ
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: znaj.ua  Переглядів: 455


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook