лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Девід і Вікторія Бекхеми відреагували на інтерв'ю Брукліна про їхню ворожнечу

Девід і Вікторія Бекхеми відреагували на інтерв'ю Брукліна про їхню ворожнечу
Девід і Вікторія Бекхем днями відреагували на скандальне інтерв'ю їхнього старшого сина Брукліна та його дружини американської актриси Ніколи Пельтц для Variety.

У себе в соцмережах пара опублікувала скриншот із фотографією спадкоємця на обкладинці журналу та похвалили його зовнішній вигляд. Про це пише видання Hellomagazine.

"Маєш гарний вигляд, сину", — ніжно написав Девід, поділившись знімком в історіях в Instagram. Його дружина Вікторія також написала: "Маєш гарний вигляд, Брукліне!" — опублікувавши фото стильної обкладинки.



Як відомо, нещодавно Нікола Пельтц розповіла в інтерв'ю виданню про те, звідки поповзли чутки про їхні важкі стосунки з родиною Бекхемів. За словами дружини Брукліна, все почалося з того, що вона обрала весільну сукню від Valentino, а не сукню, створену її свекрухою.

Нікола зазначила, що вона не мала відвертої розмови з Вікторією. Тобто свекруха не говорила, що Нікола не може одягнути сукню іншого бренду, і та не говорила їй, що не хоче носити сукню, зроблену в її ательє. Але саме з цього невдалого випадку почалася їхня мовчазна ворожнеча.

"Я збиралася й дуже хотіла (вибрати сукню її бренду), але через кілька місяців вона зрозуміла, що її ательє не може цього зробити, тому мені довелося вибрати іншу сукню", — зізналася знаменитість.

А її чоловік, 23-річний Бруклін додав, що нібито ніякої особливої ворожнечі немає, "всі ладнають, і це добре".

Однак чи так це питання залишається відкритим. Ходили чутки, що Нікола зовсім не хотіла, щоб Вікторія була на весіллі. Але оскільки такий крок був би надто скандальним, батьків Брукліна все ж таки запросили, але при цьому вони не опинилися в центрі уваги, що вкотре образило Вікторію. Не сподобалося дружині Девіда Бекхема й те, що деякі глянцеві видання почали називати Ніколу Пельтц "новою місіс Бекхем".

Читайте також: Сальма Хайєк у фіолетовому бікіні на яхті з чоловіком-мільярдером (ФОТО)

Утім, поки що пара не збирається якось підтверджувати або спростовувати подібні чутки. Як відомо, Нікола та Бруклін живуть у Маямі, де старший син Бекхемів веде кулінарний блог і рідко спілкується з батьками.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 2 435


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook