лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Сальма Хайєк у фіолетовому бікіні на яхті з чоловіком-мільярдером (ФОТО)

Сальма Хайєк у фіолетовому бікіні на яхті з чоловіком-мільярдером (ФОТО)
Сальма Хайєк гріється на сонечку в серії нових фотографій у Instagram, розслабляючись на відпочинку з чоловіком Франсуа-Анрі Піно та позуючи у відвертому фіолетовому бікіні.

Сальма Хайєк прагне продемонструвати своє абсолютно зіркове тіло в бікіні, але фанати цьому тільки й раді! Актриса, зірка фільму «Гламурні боси» поділилася серією з трьох фотографій у своєму Instagram у вівторок, на якому вона була одягнена у блідо-фіолетове бікіні, танцюючи з піднятими руками на столі вітрильного човна, на якому знаходилася вона та її родина.



До 56-річної жінки приєднався її чоловік, 59-річний Франсуа-Анрі Піно, який стояв збоку на її першій фотографії. Актриса влучно підписала свої фотографії хештегами #dancingontables і sailboat, відзначаючи залиті сонцем канікули її разом з чоловіком-мільярдером.


Зірка фільму «Дім Гуччі» поділилася додатковими ракурсами своєї пригоди на човні, повернувшись до камери у танцювальній позі, вказуючи на об'єктив та виставивши ліву ногу. Сальма виглядала так само чудово і з інших ракурсів, демонструючи більше своїх згинів ззаду, коли вона стояла, як зірка на сонці.


На додачу до своїх знімків на човні, Сальма привернула велику увагу своєю чудовою травневою фотосесією для обкладинки журналу Voque Mexico, на якій також були представлені фотографії її дочки, 14-річної Валентини.

На фотографіях і мама, і дочка були в однаковому вбранні з логотипом Gucci, а під час фотосесії вони були одягнені в поєднання принтів та квітів, виглядаючи невимушено, але стильно.



«Ми сваримося через одяг, тому що він бере все з моєї шафи», — сказала Сальма виданню.«Відколи вона була маленькою, вона ніколи не дозволяла мені вибирати їй одяг, і мені це завжди подобалося».

Потім Валентина додала, що дизайнерські лейбли не викликають у неї стільки захоплення.

«Щоправда в тому, що коли справа доходить до одягу, я люблю її, але загалом я завжди ношу те, що мені подобається. Я майже не помічаю бренду», — сказав підліток. «Взагалі, я теж люблю комбінувати та носити вінтажні речі».

Читайте також: Сальма Хайек отдыхает на море с детьми Франсуа-Анри Пино

Не дивно, що Валентина захоплюється модою з огляду на те, що її батькові належить компанія Kering, також відома як дизайнер і виробник предметів розкоші. Нещодавно до Валентини приєдналися обидва її батьки на Тижні моди в Парижі, на показі вона була одягнена у бренд Balenciaga.


скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 3 095


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook