лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Бруклін Бекхем поділився рідкісним сімейним знімком з Лондона

Бруклін Бекхем поділився рідкісним сімейним знімком з Лондона
Перший син зіркового подружжя Бекхемів Бруклін відвідав Лондон зі своєю дружиною Ніколою Пельтц та поділився рідкісним сімейним знімком на своїй Instagram-сторінці з майже 14 млн підписників.

Молоде подружжя відвідало столицю Великобританії в честь дня народження одного з близьких родичів Брукліна. Син футболіста Девіда Бекхема поділився сімейною фотографією у своїх Instagram Stories, на якій він та Нікола разом із друзями та членами сім’ї відзначали знаменну подію.

На фото зібралися дідусь та бабусі Брукліна. І, судячи з усього, день народження було у батька Девіда Бекхема, дідуся Брукліна.

Бруклін був одягнутий у чорний джемпер, а Нікола обрала для святкування чорний топ та червоні штани.

У підписі до сімейного знімку Бруклін написав: "З днем народження, тато хх, я так сильно тебе люблю, найкращих днів".



Старший син Бекхемів та донька американського мільярдера одружилися у квітні 2022 після двох років очікувань церемонії. Вони одразу після весілля переїхали до США, звідки родом невістка Вікторії Бекхем.



Молоде подружжя навіть не відвідало дня народження мами та тата Брукліна. Адже навесні 2022 Вікторії Бекхем виповнилося 48 років, а футболісту Девіду Бекхему — 47.

[media=https://www.instagram.com/p/CdI3lmyL83Q/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5bf52091-a5ce-454d-812c-abc96f0a547f]


23-річний Бруклін взяв подвійне прізвище, додавши до свого знаменитого прізвища частинку Пельтц. Те ж саме зробила і Нікола.

Читайте також: Alyona Alyona та Jerry Heil записали пісню Рідні мої

Через це в мережі ходили чутки, начебто Вікторія Бекхем була проти весілля старшого сина, який порушив традицію, коли жінка бере прізвище свого чоловіка.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 1 399


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook