лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Джессіка Честейн приїхала в Україну

Джессіка Честейн приїхала в Україну
Голлівудська акторка, володарка премії "Оскар" Джессіка Честейн у неділю, 7 серпня, приїхала в Київ.

Про це повідомляє "Супільне".

Відомо, що актриса прибула в Україну потягом і, за інформацією ЗМІ, вже відвідала дитячу лікарню "Охматдит".

На територію медичного центру Джессіка Честейн приїхала чорною "Тойотою".

Одягнена акторка була повсякденно: у чорну сорочку, яку вона заправила в темні штани з ременем. Зачіска теж максимально проста: для відвідування в лікарні маленьких українців Честейн зібрала волосся у хвіст.

Власниці "Оскара" розповіли, як функціонує "Охматдит" у воєнний час. А також передали сувенір від пацієнтів: картинку із зображенням жінки-ангела на тлі жовто-блакитного серця.

В "Охматдиті" Джессіка Честейн відвідала дітей із Херсона та Чернігова. Одній із дівчаток вона подарувала іграшку білого ведмедя. Зі свого боку дівчинка показала акторці свій альбом із малюнками. Джессіка зазначила, що їй дуже подобається малюнок принцеси з ластовинням на носі.

Акторка також подарувала іграшку й зовсім маленькому хлопчику з травмами обличчя, який проходить лікування в "Охматдиті".



Честейн також планує відвідати Ірпінь і зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським та головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком.

Чим відома Джессіка Честейн

Джессіка Мішель Честейн — американська акторка та продюсерка.

Читайте також: Ана де Армас у сексуальному бікіні на яхті в Італії

Акторська кар'єра Джессіки розпочалася з ролі Керолайн Стоддард у пілоті серіалу 2004 року "Похмурі тіні". Потім були епізодичні ролі в телепроєктах, серед яких були "Швидка допомога", "Вероніка Марс" і "Закон і порядок: Суд присяжних".
скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 903


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook