лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ана де Армас у сексуальному бікіні на яхті в Італії

Ана де Армас одягла крихітне бікіні зі зухвалою посадкою плавок, щоб відпочити на яхті під час відпустки в Італії.

Ана де Армас завжди виглядає приголомшливо, незалежно від того, що вона носить, але у своєму останньому пості в Instagram колишня дівчина актора Бена Аффлека була просто приголомшлива. 34-річна дівчина опублікувала слайд-шоу із фотографій, на яких вона загоряє у бікіні на борту яхти в Італії.



Коричневе бікіні Ани з шевроном відрізнялося трикутним верхом та відповідними плавками із зав'язками з боків, які були надзвичайно зухвалими, демонструючи її зад. Свій образ вона доповнила зеленою бейсболкою та натуральними пляжними вільними локонами волосся.

Ана де Армас у сексуальному бікіні на яхті в Італії


На іншому фото Ана позує на балконі з видом на чудовий океан, одягнена у жовте шовкове плаття на тонких бретелях з глибоким вирізом на спині та білий барвистий саронг Louis Vuitton, пов'язаний навколо її талії. Вона доповнила образ високим хвостом та золотим браслетом Logan Hollowell Wilderness.


Останнім часом Ана була чудова у своїх вбраннях, і, крім її образу в Італії, вона нещодавно була на показі мод Louis Vuitton, коли вона для свого образу обрала речі з останньої колекції Louis Vuitton Fall 2022. Вона була одягнена у темно-синій светр з високим коміром, заправлений у чорну оксамитову міні-спідницю з високою талією та чорні шкіряні чоботи до колін. Сумка Louis Vuitton Twist MM, золоті сережки та яскраво-червона губна помада завершили її образ.


Читайте також: Ана де Армас сменила прическу после расставания с Беном Аффлеком

Коли Ана не одягає ексклюзивне вбрання найсвіжіших колекцій, вона зазвичай носить повсякденні образи, що вона й зробила зовсім недавно. Вона одягла обтягуючі коричневі бавовняні розкльошені штани із затишним пудрово-блакитним в'язаним светриком-кардиганом із коричневим топом у рубчик унизу та білими кросівками.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 2 402


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook