лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Кеті Холмс у чорній спідній білизні та чоботях до стегна

Кеті Холмс виглядала приголомшливо, коли продемонструвала свої ноги в чорній спідній білизні з футболкою, чоботями вище коліна та довгому плащі.

Кеті Холмс шокувала всіх шанувальників, коли 7 червня вона опублікувала в Instagram дуже відверте вбрання. 43-річна дівчина продемонструвала свої довгі підтягнуті ноги, одягнувши чорну спідню білизну із заправленою мішкуватою сірою футболкою та довгий плащ поверх. Пара білих шкіряних чобіт вище колін завершила її сексуальний образ.



Кеті виглядала дуже сексуально, і вона вирішила обійтися без макіяжу, залишивши природними хвилями своє темно-каштанове волосся та з проділом посередині. Наряд Кеті відрізнявся від її звичних для шанувальників вбрання на 180 градусів, в якому були джинси та мішкувата футболка, тому були приємно здивовані цим вбранням.

Кеті Холмс у чорній спідній білизні та чоботях до стегна

Останнім часом Кеті багато гуляла, і буквально днями вона була в Нью-Йорку, коли одягнула мішкуваті білі спортивні штани Rag & Bone City із сірим светром Patagonia Better 1/4 Zip Fleece, великою сумкою McNally Jackson із червоною стрічкою, маску Evolvetogether Malmo та білі кросівки Acne Studios Perey.

Ще один з повсякденних образів Кеті, що полюбилися шанувальниками, недавно став, коли вона бігала у справах у Нью-Йорку, одягнена в мішкувату коричневу лляну сорочку на ґудзиках, залишену розстебнутою, щоб оголити свій живіт.


Вона доповнила топ чорними джинсовими шортами із середньою посадкою, сумкою McNally Jackson Tote та своїми улюбленими шкіряними лоферами Gucci Jordaan.Актриса вперше відвідала захід зі своїм бойфрендом, музикантом Боббі Вутеном ІІІ.

Читайте також: Кеті Холмс показала молодого бойфренда

Коли Кеті не одягнена в повсякденний одяг, вона зазвичай одягнена з голочки для червоної килимової доріжки або на заходах, і це те, що вона зробила на Срібному балу. Вона обрала чудову плісовану жовту сукню Jonathan Simkhai Magnolia кольору дині з довгими рукавами, високим коміром та асиметричним поділом. Свій образ вона доповнила парою чорних босоніжок та чорною сумочкою.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 2 104


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook