лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Машу Єфросинину викинули з ефіру в Італії за правду про війну в Україні

Машу Єфросинину викинули з ефіру в Італії за правду про війну в Україні
Телеведуча назвала країни з проросійською риторикою.

Маша Єфросиніна, яка потрапила у мовний скандал із Олею Поляковою, під час повномасштабної війни з Росією активно виступає на закордонних каналах, де намагається донести правду про злочини російських окупантів.

Проте, виявляється, далеко не всі підтримують Україну. В інтерв'ю на ютуб-каналі Алесі Бацман телеведуча розповіла про країни, ЗМІ яких продовжують нести проросійську пропаганду.



Зокрема, на одному із телеканалів в Італії війну в Україні назвали "конфліктом", а українців "нацистами". Саму ж Машу Єфросиніну просто виключили з ефіру, який мав бути 40 хвилин.

"В Італії дуже довго домовлялися про включення прямого ефіру, там дуже велике шоу. Я погодилася. Вони сказали, що все буде про конфлікт. Мене вже слово "конфлікт" збентежило. Ну, гадаю, добре, зараз я вам розповім. Вони почали ставити запитання на кшталт: "Ми чули, що у вас родичі є в Росії і вони вам не пишуть, не дзвонять. То може це пряме посилання до того, що вашим родичам там добре і вони бояться зв'язуватися з нацистами?" Я гадаю, так, стоп. І вкочую їм історії про те, що маразматик, гон*он цей бункерний робить із моїм народом, з моєю країною. І все – мене викинули з ефіру. Хоча забивали 40 хвилин ефіру, я пробула чотири хвилини. Просто викинули", — поскаржилася Маша Єфросініна

При цьому на центральних італійських каналах практично щовечора показують кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова. Він активно роздає там інтерв'ю, а італійські журналісти його цілком підтримують.

За словами Маші Єфросініної, російські канали також часто показують в Індії.

"Індуси дуже часто просять вийти в ефір. Я думаю, де Індія, де ми. А вони пояснюють: "Ви не повірите, у нас стільки йде російська пропаганда по телевізору. Ми, дрібні канали, боремося з цим", — поділилася телеведуча

Неприємно вразила Машу Єфросинину та Франція, куди вона приїжджала на кілька днів для благодійного концерту. Гарне враження у неї залишилося від Німеччини та Польщі.

Читайте також: Instagram забанив Тіну Кароль за правду про війну в Україні

"Я була у Франції, там, здається, що взагалі немає історії про війну в Україні. Французи заплющили очі і нічого не чують. А ось німці допомагають. Попри все, саме вони створюють якісь фонди, організації, акції, демонстрації відбуваються. Про Польщу ми всі знаємо", — розповідає Маша Єфросініна

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 2 264


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook