лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Маша Єфросиніна розповіла, що має трапиться, щоб світ пробачив росіян

Маша Єфросиніна розповіла, що має трапиться, щоб світ пробачив росіян
Маша Єфросиніна дала відверте інтерв'ю.

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна дала відверте інтерв'ю, в якому торкнулася дуже важливу тему.



Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зірковий шлях» в Instagram.

"Маша Єфросініна про те, коли світ пробачить рашистів Також ведуча ВПЕРШЕ розповіла про кризу у стосунках, жахливий моральний стан, повідомлення від дядька з Криму, відновлення проєкту «Дорослі дівчатка» з Олею Поляковою @polyakovamusic, Олену Кравець @lennykravets, яка стала для неї психологом. Дивіться ексклюзивне інтерв'ю з @mashaefrosinina на YouTube за посиланням у шапці профілю", - підписана публікація за участю зірки.

[media=https://www.instagram.com/p/CdQiJtgrCmr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=39d34f08-342c-4847-bfda-b06b854eb08b]
Українська аудиторія, яка стежить за всіма новинами, не змогла не відреагувати на таку серйозну тему. Жителі України не пропустили повз вуха даний відеоролик і почали писати відгуки.

Читайте також: Єфросиніна розповіла, чому ненавидіти росіян це нормально

"Цікаво, чи Маша Єфросініна, в курсі, що перемогу у Другій Світовій над Фашистами, відрима не радянський союз, а весь світ??? Що у війні приймали участь Союзники, Велика Британія, Франція, США...окрім радянського союзу", "Бо ж німці то люди, які вміють аналізувати і вибачатись . А прогнилий мозок, пробухані цінності ...ми і не стікаємо від тих мразот нічого! Хай згніють живими всі", "Так німці хоч Малі відчуття провини після всього а росіяни ні. Русня, ще цим всім і пишається", "Фігня це все. Путін здохне. Ну і що? росіяни залишаться собою. Тімі Кім смороду були є і завжди будуть!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 533


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook