лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Даша Кацуріна показала як проводить час з Дантесом у Тель-Авиві

Даша Кацуріна показала як проводить час з Дантесом у Тель-Авиві
Dantes і Кацуріна зараз у Тель-Авіві

Українська рестораторка Даша Кацуріна на своїй сторінці в Instagram 11 липня розмістила знімки, на яких показала свій відпочинок в Ізраїлі.

У кадрі – чоловічі руки, але не видно обличчя того, хто плете коси.



"Дозволила собі відпустку в кілька днів", – написала Кацуріна.

Вона знялася у прозорому бежевому бюстгальтері, прикривши центральну частину грудей емодзі у вигляді апельсина.


"Блін, так боляче, що ніхто не помічає гнучкість володарки цього акаунта. Ви що, не бачите? Це оптична ілюзія, вона сама собі плете коси, як справжня українська жінка!" – прокоментував співак Dantes, якому приписують роман із Кацуріною.

"Там уся увага на апельсинку і рум'янець, тому публіка трохи збита з пантелику", – відповіла йому katya.katyaa_.

"Вово, уже й так усі зрозуміли, що це твої руки. Час виставляти прайс за коси й робити рекламу! А Даша, як завжди, дуже гарна", – написав nomywee.

Dantes не став заперечувати й відреагував усміхненими смайлами.

Кацуріна у своєму пості позначила локацію – Тель-Авів (Ізраїль). Dantes на день раніше повідомляв, що перебуває там само. Музикант приїхав до міста для виступу на концерті "Доброго вечора, ми з України".

Контекст:

Dantes і Кацуріна поки що офіційно перебувають в інших стосунках. Dantes – зі співачкою Dorofeeva (Надією Дорофєєвою), Кацуріна – зі своїм колегою, ресторатором Михайлом Кацуріним.

Дорофєєва 18 березня 2022 року заявила, що розлучилася зі своїм чоловіком, українським співаком Dantes. Такий самий пост одночасно з нею опублікував тоді й Dantes. Пара прожила разом сім років. Дітей у них немає.

Оформляти розлучення пари поки що не має наміру – офіційно артисти залишаються чоловіком та дружиною.

30 березня українські ЗМІ повідомили, що новим обранцем артистки є український ресторатор Михайло Кацурін. 21 червня Дорофєєва й Кацурін підтвердили ці чутки.

Раніше Кацурін перебував у стосунках зі своєю партнеркою по бізнесу Дар'єю Кацуріною. У них є двоє дітей. Про те, що вони більше не разом, Кацуріни повідомили 19 березня наступного дня після заяви артистів. Для ресторатора це був другий шлюб.

Читайте також: Дантес та Кацуріна проводять час разом – печуть печиво та садять квіти

Видання "Сьогодні" в червні писало, що Дарія Кацуріна після розлучення з чоловіком перебуває у стосунках із Dantes.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: gordonua.com  Переглядів: 1 344


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook