лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дантес та Кацуріна проводять час разом – печуть печиво та садять квіти

Дантес та Кацуріна проводять час разом – печуть печиво та садять квіти
Володимир Дантес і Даша Кацуріна все більше підігрівають інтерес своїх шанувальників у соціальних мережах спільним проведенням часу.

Чутки про роман Володимира Дантеса з ексдружиною нового хлопця Наді Дорофєєвої з'явилися в Мережі відразу після того, як співак неоднозначно привітав Дашу Кацуріну з днем народження.



У соціальних мережах фанати стали уважніше стежити за дівчиною та музикантом, щоб знайти докази їхніх стосунків. Тільки ось Даша та Вова, схоже, нічого особливо приховувати і не збираються.

Останнім часом пара стала часто з'являтися в Instastories один в одного. Хоч і не відкрито, але Дантес і Кацуріна демонструють публіці, що проводять дозвілля разом.

Так, наприклад, сьогодні Даша запостила у себе в акаунті історію, де вона та таємничий хлопець разом готують печиво. У незнайомці всі відразу ж дізналися Дантеса з татуювання на руці.


У наступних історіях Даша і Вова разом вирушили садити рослини. На фото з квіткою Кацуріна знову показала лише руку Дантеса.


Не виключено, що співак та ексдружина ресторатора дражнять публіку своїми натяками на стосунки. Але фанати не втрачають надію на нову пару.

Як писав раніше сайт "Сьогодні", шанувальники провели невелике розслідування та дізналися, що Даша та Надя відписалися один від одного в соцмережах після фото Дантеса на прогулянці з Кацуріною.

Читайте також: Дантес "помстився" Дорофєєвій після розлучення ніжностями з Дашею Кацуріною

Поки що ніхто з учасників любовного чотирикутника не розкриває всіх подробиць стосунків. Але нещодавно Дантес прокоментував новий роман Дорофєєвої з Кацуріним.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: segodnya.ua  Переглядів: 834


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook