лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Нейромережа відтворила героїв «Ігри престолів» за описом з романів

Штучний інтелект згенерував обличчя персонажів із циклу романів Джорджа Р. Р. Мартіна «Пісня льоду та полум'я», показавши, як ті могли б виглядати у реальному житті. Результатом роботи поділилася користувач Reddit.

Дівчина завантажила спрощені описи героїв, представлені у книгах, у нейромережу. Задаючи налаштування, вона керувалася деякими правилами, які відповідали логіці самого письменника. Так, образи персонажів знатного походження мали бути красивішими, ніж портрети простолюдинів. У цьому враховувалося їх спорідненість, як і становище стосовно друг до друга. Отримані фотографії дівчина доопрацювала у редакторі.



Раніше користувач уже публіковав реалістичні портрети семи популярних персонажів книжкової саги, змодельовані нейромережею. Багато хто з героїв, що вийшли, виявилися зовсім несхожими на своїх прототипів із серіалу «Гра престолів» від HBO.

Джейме Ланністер

Нейромережа відтворила героїв «Ігри престолів» за описом з романів

31 рік. Красивий, високий чоловік з зеленими очима і Кучеряве волосся кольору карбованого золота.

Серсея Ланністер


31-34 роки. Близнюк Джейме Ланністера. Серсея — напрочуд гарна жінка із золотим волоссям, смарагдово-зеленими очима, світлою шкірою та стрункою витонченою фігурою. Деякі її вважають найкрасивішою жінкою із Семи Королівств.

Джоффрі Баратеон


11-14 років. Світле кучеряве волосся, зелені очі, пухкі губи. Вважається красенем, хоча Джон вважає, що він схожий на дівчину. Можливо, це особисте упередження.

Мірцелла Баратеон


8-10 років. Золоте волосся, смарагдові очі та пухкі губи. Ніжна, красива дівчинка.

Дейенеріс Таргарієн


13-15 років. У Дейенеріс класична валірійська зовнішність: фіолетові очі, бліда шкіра та довге попелясто-сріблясте волосся. Дейенеріс неймовірно струнка. Її описують як прекрасну з прекрасних.

Джон Сноу


14-17 років. Має риси роду Старков: темно-сірі очі, витягнуте обличчя та темно-каштанове волосся.

Мелісандра


Вона вважається неймовірно красивою, з лякаючими червоними очима і довгим блискучим волоссям кольору міді. Її обличчя має форму серця. І вона справді дуже стара, але виглядає молодою дівчиною через магію.

Лорд Петір Бейліш на прізвисько Мізинець


29-32 роки. Невисокий стрункий чоловік з гострими рисами обличчя та невеликою гострою борідкою. Темне волосся з сивиною та сіро-зелені очі. Коли він сміється чи посміхається, його очі при цьому не виражають радість чи веселощі.

Варіс


44-50 років. Лисий, пухкий, женоподібний, з напудреним обличчям.

Арія Старк


9-12 років. У Ар'ї витягнуте обличчя, сірі очі та каштанове волосся. За словами Брана, вона дуже схожа на тітку Ліану.

Еддард "Нед" Старк


35-36 років. У Неда типові риси Старков: витягнуте обличчя, сірі очі та каштанове волосся. Темно-сірі очі його відбивають настрій. У Неда серйозне обличчя і борода, що починає сивіти, через це він виглядає старше своїх років.

Кейтілін Старк


33-35 років. Кейтлін красива, у неї світла шкіра, довге каштанове волосся та блакитні очі. У неї довгі пальці та високі вилиці.

Санса Старк



Читайте також: Зацькована зірка «Ігри Престолів» поділилася одкровенням

11-14 років.Глибокі блакитні очі, світло-каштанове волосся, високі вилиці роду Таллі. Оень схожа на свою матір, але Кейтілін вважає, що Санса виросте і стане красивішою за неї.

Брієнна Тарт

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело:   Переглядів: 1 982


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook