лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Співачку Наталю Могилевську переплутали з іншою дівчиною

Співачку Наталю Могилевську переплутали з іншою дівчиною
Дівчина неймовірно схожа на співачку, та ще й голос майже такий, як у Могилевської.

На вулиці помітили дівчину, як голосом та зовнішністю схожа на співачку Наталію Могилевську



Про це співачка повідомила у відео сторіс Instagram.


Цю історію розказав та зафільмував знайомий співачки. Не так давно він вийшов на прогулянку, почув знайомив голос та побачив дівчину, яка сиділа та співала пісню Кузьми Скрябіна "Старі фотографії".

Спочатку він подумав, що то Наталя Могилевська, проте коли придивися виявилось, що це інша дівчина, яка голосом та фігурою дуже схожа на відому співачку.

Відео він переслав Наталі, яка й оприлюднила у своєму сторіс. В якому місті відбувалась подія, на жаль не уточнюється. А Наталя так підписала пост:

"Прогулянки на свіжому повітрі. Сьогодні мій друг гуляючи на вулиці переплутав мене з іншою дівчиною. Знайомтесь - це Христина".


Який саме друг помітив цю дівчину - зірка тримає у таємниці. Проте оприлюднила її профіль в мережі Instagram. У цій соцмережі незнайомка зареєстрована під ніком krisssstin24, звати її Христина, вона студентка, навчається у Львівському торговельно-економічному університеті та любить співати.

Читайте також: Росіяни атакували телеведучу Наталю Мосейчук та знімальну групу 1+1 у Берліні

Своєю чергою Христина подякувала, що її талант помітили, уточнила, що в той день вона співала на Площі Ринок в Дрогобичі. Крім того, публікація Могилевської стала для неї найвищою похвалою.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 884


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook