лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Наталя Могилевська посварилася з братом-росіянином через війну

Наталя Могилевська посварилася з братом-росіянином через війну
Наталя Могилевська поділилася своїми переживаннями. Українська співачка зізналася, що рідна людина не підтримала її у складний життєвий період.

Поп-зірка нагадала про наявність родичів у Росії, яка воює із нашою країною. Наталя, як і багато українців, спробувала донести близьким людям правду про те, що відбувається. Проте брат і слухати її не схотів.



"Досить важко було з ними розмовляти. Мій брат казав мені: "А якого року це відео? Що ти мені надсилаєш?". Пропаганда дуже потужна, професійна, тому люди справді зомбовані. За два місяці війни тільки сліпий, глухий і тупий не зрозумів, що відбувається", - нарікає артистка.

Могилевська зауважила, що росіяни щиро вірять у те, що кажуть. Багато хто переконаний, що криваві події в сусідній країні, про які кричить увесь світ – лише фейк. Значна частина людей звинувачує Європу та США у "навмисному спотворенні фактів".


Наталя зауважила, що у розсудливих людей є можливість проаналізувати ситуацію. Проте більшість із них воліють заплющувати очі на злочинні дії своєї влади.

Читайте також: Наталя Могилевська розповіла про смерть рідного дядька в окупованому Маріуполі

"Настільки переконлива інформація з обох боків, що я сіла б і подумала просту річ – ті переконливі та ті переконливі, але все на їхній території відбувається. Гинуть українці, українські будинки, міста", – вказала артистка в інтерв'ю Олександрі Кучеренко.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 108


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook