лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Могилевська вперше розповіла про коханого чоловіка

Могилевська вперше розповіла про коханого чоловіка
Співачка поділилася деталями стосунків зі своїм обранцем.

Українська співачка і продюсер Наталія Могилевська вперше заговорила про свого улюбленого чоловіка. В інтерв'ю "Ранок з Україною" зірка розповіла, що під час війни обранець дуже підтримує її та супроводжує на благодійні концерти в українських містах.



"Він їздить зі мною, захищає мене. Тому що ми буваємо в таких містах, військові частини яких зникли та під землею роблять свою роботу, а для ворога їх просто не існує… Під прицілом шпиталі, де ми буваємо. Вчора ми відіграли три концерти для військових та медиків в Запоріжжі. Це небезпечні міста і він дуже мене захищає. Мені з ним, як в моїй пісні — і смерть не страшна", — поділилася Могилевська.

Ім'я коханого співачка поки не називає, але пообіцяла поділитися своєю історією кохання після війни.

"Я вважаю, що під час війни всі історії про кохання не на часі. Тому нашу історію ми обов'язково розповімо, але напевно після війни", — сказала співачка.

Також Могилевська натякнула на те, що можливо усиновить дитину.

Читайте також: Наталя Могилевська розповіла про смерть рідного дядька в окупованому Маріуполі

"Ми вже "усиновили" 43 дитини, вони зараз перебувають у дитбудинку в Умані. Я там вже була кілька разів. Ці діти зазнали надто багато страждань, – сказала співачка. – Коли я приїжджаю до них, вони зустрічають мене з криками: "Мамо!" Тому у мене 43 дитини, яким ми даємо все, що є в наших силах — їжу, одяг, ліки, підтримку. Чи хочу я усиновити дитину? Поки не про це говоритиму", — поділилася Наталя.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 1 992


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook