лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Ріанна та її бойфренд вперше стали батьками

Ріанна та її бойфренд вперше стали батьками
34-річна американська співачка Ріанна народила первістка.

Про це повідомляє Page Six.

Ріанна та її бойфренд, музикант A$AP Rocky (Ракім Маєрс) вперше стали батьками. У пари народився син. Повідомляється, що артистка стала мамою ще 13 травня 2022 у Лос-Анджелесі.

Деталі та ім'я новонародженої дитини поки тримають у секреті, а про пологи зірки повідомило близько до пари джерело.

За вагітністю Ріанни стежив увесь світ. Вона вирішила кардинально змінити моду для вагітних, то ж виходила у світ у доволі відвертих образах, зовсім не приховуючи свого живота, який з кожним місяцем збільшувався.

З A$AP Rocky Ріанна наразі не одружена, проте відомо, що пара зробить це за першої ж умови після народження дитини. То ж у 2022, швидше за все, і відбудеться весілля новоспечених батьків.

Про свою майбутню дитину A$AP Rocky та Ріанна повідомили взимку 2022, знявшись у фотосесії, де вже було видно округлений живіт. Тоді ж і почали припускати про швидке весілля зіркової пари.



Навесні заговорили про сварки та можливе розставання вагітної Ріанни та її бойфренда. Адже, як повідомлялося, він зрадив співачку з відомою дизайнеркою Голлівуду.

Читайте також: Alyona Alyona та Jerry Heil записали пісню Рідні мої

Проте чутки залишилися чутками, а пара продовжила з'являтися на публіці разом, не приховуючи свого щастя від очікування первістка.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: focus.ua  Переглядів: 527


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook