лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Стало відомо, де знаходиться син зрадниці Таїсії Повалій, і як він зміг виїхати за кордон

Стало відомо, де знаходиться син зрадниці Таїсії Повалій, і як він зміг виїхати за кордон
Українська співачка Таїсія Повалій, яка систематично виступала в Росії навіть після анексії Криму та Донбасу, від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів мовчить про те, що відбувається. Зірка, як і багато інших українських знаменитостей, включаючи Ані Лорак, намагається відсидітися на двох стільцях.

Син артистки Денис Повалій – музикант зараз перебуває за кордоном. Донедавна разом зі своєю дружиною та сином він жив у Києві, однак, як стало відомо, наразі єдиний спадкоємець української співачки знаходиться в Іспанії. А саме у місті Торрев'єха, в провінції Аліканте у південно-східній частині Іспанії на узбережжі Коста-Бланки.



Про це стало відомо, коли Денис відповів на запитання свого підписника про те, чому він не в територіальній обороні та як йому вдалося виїхати за кордон.

"Бо я інвалід другої групи, син маленький теж. На початку бойових дій перебував у відрядженні", - зазначив син Таїсії Повалій.

Примітно, що Денис Повалій пише російською мовою, проте без проблем переходить на українську. Але проте те, що відбувається в Україні, музикант не назвав війною.


Читайте також: Син Тіни Кароль допомагає українським біженцям у Польщі

Після розлучення батьків Денис Повалій залишився жити із батьком, закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Намагався потрапити на "Євробачення" від України, брав участь у "Х-факторі". У січні 2022 року стало відомо, що син співачки підкорює публіку в Росії – разом із мамою взявши участь у шоу "Дві зірки. Батьки та діти".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 764


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook