лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

ЗМІ: A$AP Rocky зрадив вагітній Ріанні — пара розлучилася

ЗМІ: A$AP Rocky зрадив вагітній Ріанні — пара розлучилася
У мережі обговорюють, що A$AP Rocky зрадив Ріанні і вони розійшлись

Західні ЗМІ повідомили про розлучення вагітної Ріанни та її бойфренда, репера A$AP Rocky. За даними інсайдерів, музикант зрадив Ріанне з дизайнером Аміною Муадді. Співачка є шанувальницею її бренду і часто вибирає моделі із її колекцій.



Про це розповів у соціальних мережах інфлюєнсер Луїс Пізано: «Ріанна та A$AP Rocky розлучилися. Ріанна пішла від нього після того, як викрила його у зраді з дизайнером взуття Аміною Муадді».

Проте сама співачка та репер не коментували новину. Зараз співачка вагітна від репера і нерідко з'являється на публіці з животом, що округлився.


Нагадаємо, що співачка тривалий час зустрічалася із репером A$AP Rocky. Зірки перестали приховувати свої стосунки не відразу, але проводили багато часу в компанії один одного та з'являлися разом на світських заходах. Однак у ЗМІ неодноразово виникали чутки про розлучення пари.

Ріанна та A$AP Rocky закрутили роман ще у 2013 році (тоді ж вони разом знялися у кліпі репера), а потім вирішили розлучитися друзями. Наприкінці минулого року вони разом з'явилися на премії The Fashion Awards та разом позували фотографам на червоній доріжці.

Читайте також: Рианна и Asap Rocky устроили страстные поцелуи на публике

У 2017 році Ріанна почала зустрічатися з мільярдером Хассаном Джамілем, у різних недавніх інтерв'ю заявляла, що готова до весілля та народження дітей, а потім стало відомо про розрив пари. Щоправда, раніше закохані вже розлучалися на нетривалий час, але потім знову возз'єдналися.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: wmj.ru  Переглядів: 1 212


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook