лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

KAZKA випустила пісню про те, що Україні не окей (ВІДЕО)

Навіть на війні є місце музиці. Гурт KAZKA з Олександрою Заріцькою випустив новий хіт – I'm Not Ok, в якому сирени, вибухи та весь біль українського народу.

Зараз Олександра Заріцька з культурною місією в Нью-Йорку з. Однак пісню вона записувала не у США, а на студії в Кракові. Цього разу без хлопців – клавішника Микити та Дмитра, який грає на духових. За словами співачки, вони "стоять на захисті нашої країни".



Артистка вирішила, що музика на часі, адже вона завжди була частиною нашого національного коду. Так, кліп на трек зірка зняла у порожньому приміщенні, що нагадує укриття. У щемливому відео звук сирени, вибухи, обстріли мирних кварталів, звернення Зеленського та українці, які тікають від російських ракет.

"Музика стала нашим захистом, зброєю і рупором. Ми не "окей". І це історія кожного українця та українки. Це те, що відчуває Україна просто зараз", – написала KAZKA в інстаграмі.

Читайте також: Вокалистка KAZKA мечтает об эротической фотосессии

"Ми не "окей". Щодня ми дивимося в очі страху і продовжуємо боротьбу за мирне небо над рідною Україною на всіх фронтах! Мільйони українців перебувають у постійній небезпеці", – написала Олександра Заріцька.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: 24tv.ua  Переглядів: 1 263


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook