лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Христина Горняк приголубила чоловіка Вову Остапчука на колінах, не посоромившись глядачів

Христина Горняк приголубила чоловіка Вову Остапчука на колінах, не посоромившись глядачів
Дівчина показала, як пройшов їх сімейний день, не упускаючи ні найменшої подробиці.

Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.



Цього разу Христина Горняк розмістила кілька Insta Stories з квітучого, вже зовсім по-літньому теплого Києва, в який вона нещодавно повернулася з Ужгорода, де перебувала заради своєї безпеки. Дівчина зі своїм чоловіком Володимиром Остапчуком пройшлася вулицями столиці і опублікувала парочку атмосферних знімків.


Ймовірно, їх прогулянку трохи затьмарив вигляд магазинів, власники яких забарикадувалися, щоб уникнути наслідків від ударів окупантів. Христина назвала побачену картину новими "реаліями".


Після вона показала, як воркує і ніжничає з чоловіком, який не посоромився розвалитися на її ногах і диванчику в ресторані. Остапчук задоволено посміхався, насолоджуючись погладжуваннями дружини.

Читайте також: Жена Остапчука в крошечном купальнике показала, как ей отдыхается на Мальдивах

Після вони скупилися в магазині і вирушили додому, займатися рутинними справами. Ось так пройшов їх сімейних день, який відзначається в Україні та країнах Європи 15 травня.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 845


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook