лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Крістіна Решетник розповіла історію, від якої розривається серце

Крістіна Решетник розповіла історію, від якої розривається серце
Дружина телеведучого розповіла, як змінилися її діти з початку війни.

Дружина відомого українського телеведучого і зірки програми "Холостяк" Григорія Решетника Христина розповіла, які Дорослі питання задають їй діти щоранку. Також вона опублікувала в instagram серію знімків синів.



Христина Решетник розповіла, що її син Ваня щоранку підходить до неї з тим же самим питанням, коли закінчиться війна. Вона зізналася, що не знає, що відповісти і намагається як то підібрати слова.


""Мам, коли закінчиться війна?" З цим питанням наш Ваня приходить до мене щоранку 😭 А я не знаю, що йому відповісти ... хоча ні, підбираю слова -" Скоро, ще трохи, син!"",- поділилася дружина телеведучого.

Христина Решетник додала, що й подумати не могла, що діти українців будуть з власного досвіду знати, що таке війна. Вона зазначила, що за час поки в Україні йдуть бойові дії всі українські діти сильно подорослішали, але вона вірить, що у них є світле майбутнє.


Читайте також: Олена-Крістіна Лебідь "вляпалася" на блок-пості

"Ось хто міг би подумати, що наші діти в 21 столітті будуть знати, що ж за слово таке "війна". Це страшно, боляче! Все мені здається, що абсолютно всі діти України дуже подорослішали за ці півтора місяці... але кожен раз, коли дивлюся на них, Я розумію, що ми, батьки, повинні бути сильними, не втрачати надію, повинні вірити в те, що майбутнє наших дітей буде світлим, чистим і вільним!",- зазначила вона.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 872


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook