лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Підопічна Потапа Мішель Андраде знайшла спосіб врятувати своїм життям українців

Підопічна Потапа Мішель Андраде знайшла спосіб врятувати своїм життям українців
Мішель Андраде підтримала ініціативу, за допомогою якої можна буде буде підтримати українців.

Мішель Андраде - відома українська виконавиця болівійського походження, яка зараз дає багато благодійних концертів на користь суспільству і тих, хто цього потребує.



Вона, слідом за Надею Дорофєєвою, повідомила, що тепер частина коштів з кожного перегляду на Youtube буде відправлені разом з Mozgi до Фонду Soborna Ukraine. Він займається гуманітарною допомогою українцям.


"На моєму YouTube-каналі живе музика, виткана з запальних і чуттєвих latino ritmo і танцювального муда. А зараз ця музика рятує тих, хто постраждав під час війни в Україні. Закликаю колег-артистів приєднатися до цієї ініціативи. Сподіваюся, що наші пісні допоможуть вам легше пережити цей важкий період", - йдеться в публікації.


Мішель Андраде поєднала кілька композицій в короткий ролик. Вона співає в цих піснях українською, російською, англійською та з нотками іспанської мов.

Читайте також: Мішель Андраде з "Орел і решка" переплюнула Олю Полякову та Юлю Саніну

"Молодець, але хочеться більше пісень українською мовою!", "Супер, класна ініціатива!👍", "Мішель буде найкращою матір'ю на світі", "Навіть не знала, що це її пісні", "Звичайно приєднаємося", - пишуть користувачі в коментарях.

[media=https://www.instagram.com/p/Cdc6QicoqGO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5ea7254d-b317-4007-aa13-83efd8eb53fe]скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 365


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook