лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Позитив розповів, чим Потап займається в Іспанії

Позитив розповів, чим Потап займається в Іспанії
Дуже багато хейту лилося на адресу Потапа та Насті Каменських, які відлетіли до Іспанії за кілька днів до війни. Одні дорікали їм, що парочка втекла і перестрахувалася, інші засуджували їх за бездіяльність. Але, за словами колеги та хорошого друга музиканта, продюсер багато робить із-за кордону.

На відміну від Потапа та Насті, які не дають інтерв'ю українським ЗМІ, їхній друг Позитив вирішив висловитися та спробувати призупинити хвилю хейту на їхню адресу. За словами екс-учасника гурту "Время и Стекло" Олексій Потапенко робить для України все можливе.



"Він (Потап) дуже зайнятий. Я знаю, що він дуже багато робить там, намагається якось допомагати. Я з ним періодично списуюсь, але він завжди якийсь втомлений. Ми на зв'язку, але намагаюся писати йому тільки у справах" , – зазначив Позитив.

В Україні під опікою Потапа залишилися співробітники продюсерського центру Mozgi Entertainment – близько 60 людей, яких артист у біді не залишив. За словами Позитива, Олексій Потапенко всім своїм людям справно виплачує зарплатню.

Також Потап планує повернутися до творчості та почне записувати пісні для себе та своєї дружини Насті Каменських, бо знайшов відповідну студію в Іспанії.

Читайте також: Настя Каменських вперше показала фото з Іспанії

За час війни продюсер неодноразово висвітлював те, що відбувається в Україні, звертався до своїх російських колег, засуджував їх і закликав виступити. У відповідь він стикається з атакою хейтерів та навіть погрозами.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 2 604


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook