лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Мішель Андраде з "Орел і решка" переплюнула Олю Полякову та Юлю Саніну

Мішель Андраде з "Орел і решка" переплюнула Олю Полякову та Юлю Саніну
Оля Полякова та Юлія Саніна з The Hardkiss душевно співали гімн України, тепер черга дійшла і до підопічної Потапа.

Футбольні клуби "Динамо" і "Шахтар" вже який тиждень проводять благодійні матчі в Європі, щоб зібрати гроші для ЗСУ та біженців.



На допомогу футболістам прийшли і українські зірки, які на початку і в перервах матчів виконують свої хіти для глядачів.

Оля Полякова та Юлія Саніна з The Hardkiss душевно співали гімн України, тепер черга дійшла і до підопічної Потапа, україночки з болівійським корінням Мішель Андраде.


Michelle Andrade - популярна співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка", яке показував Новий канал, — волонтерить і виступає на благодійних концертах в різних містах Європи.

Нещодавно вона заспівала гімн України під час благодійного матчу "Динамо Загреб" – "Динамо Київ" у Хорватії. А також виконала пісню "Ой у лузі червона калина " - гімн Українських Січових Стрільців, який здобув нову популярність після виконання Андрієм Хливнюком у перші дні російського вторгнення.

"Для мене завжди честь і гордість виконувати гімн України, а в такий важкий час особливо! Цінно, що в Загребі ми зібралися разом на благодійному матчі #StopWarInUkraine в благих цілях – спрямувати кошти на допомогу Україні, - сказала Мішель. – Спасибі за ваші голоси, я відчувала, що ми співали всією країною!"


Читайте також: 15 интересных фактов о Мишель Андраде

Зазначимо, що команда "Динамо Київ" під командуванням Мірчі Луческу провела вже п'ять благодійних матчів у рамках турне за мир. Всі виручені кошти підуть на допомогу українцям, постраждалим через російську військову агресію.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 659


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook