лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Onuka розповіла, як маленький син переносить війну та новини про рідний Чернігів

Onuka розповіла, як маленький син переносить війну та новини про рідний Чернігів
ONUKA розповіла, як маленький син переніс переїзд через війну.

Ната Жижченко з популярного українського електро-фольк гурту ONUKA з початку війни разом зі своїм чоловіком Євгеном Філатовим та маленьким сином Сашком мусила покинути рідну домівку. Деякий час її родина провела на заході України, однак досить швидко засумувала за домом.



Саме тому, ще до офіційного дозволу влади Ната Жижченко разом з родиною повернулася до української столиці. Про це зірка розповіла в інтерв'ю програмі "ЖВЛ".

Ната Жижченко зізналася, що через досить маленький вік її син добре переніс переїзди, і сприйняв все це як звичайну подорож.


"Йому ще немає двох років, і якісь такі страшні події звісно він не розуміє, не рефлексує поки що, слава Богу. Звісно він розумів, що десь ми мандруємо, ночуємо в абсолютно якихось дивних місцях, навіть в церкві був варіант ночувати. Ми його відволікали як могли піснями, іграшками звісно, якимись смаколиками. Я думаю, він це сприйняв, як якусь подорож, але вдома він був щасливий опинитися", - зізналася співачка.

Ната Жижченко зізналася, що дуже рада тому, що її син ще досить маленький аби до кінця зрозуміти, що відбувається, адже старші діти її знайомих переживають все дуже болісно.

Згадала Жижченко і про своє рідне місто Чернігів, яке дуже сильно постраждало від обстрілів російських окупантів. Співачка зізнається, що воно завжди було для неї острівцем дитинства, адже саме з Черніговом її пов'язує багато спогадів.


"Це такий острівець дитинства, який зараз зґвалтували. Я бачила, як там знівечено багато, я вірю, що це все, орім людей, можна відродити. І дух Чернігова зберігся, тому що храми збереглися, це основне. Я дуже боюся, що буде ще один наступ. В Чернігові є дім моїх бабусі й дідуся, який з 1904 року, ми весь минулий рік з Євгеном його реставрували. Поки що будинок вистояв, окрім того, що вікна вибило. Зараз для мене місто болю, але я дуже сподіваюся, що повернуться до мене емоції теплі до нього", - зазначила Ната.

Читайте також: Сыновья Джамалы и ONUKA поддержали животных

Раніше Ната Жижченко дуже займалася питанням Чорнобильської зони та навіть присвячувала пісні, тому коли вона опинилася під контролем російських окупантів співачкадуже сильно переживала. Зараз, коли територія знову під українським контролем вона хоче влаштувати там перформанс або ж виступ.

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 775


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook