лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Катя Осадча різко висловилася на адресу Регіни Тодоренко

Катя Осадча різко висловилася на адресу Регіни Тодоренко
Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України багато російських та українських зірок воліли тримати "нейтралітет" і взагалі не говорити про те, що відбувається. Регіна Тодоренко, сім'я якої проживає в Одесі, продовжує скаржитися фанатам, що її друга вагітність проходить набагато складніше за першу, і що вона часто відчуває тривожність, попри те, що тисячам українок довелося народити дітей у бомбосховищах під вибухи бомб і ракет.



Успішна українська ведуча Катя Осадча, яка була змушена покинути свій будинок і з маленькими дітьми бігти у безпечне місце після вторгнення РФ, звернулася до своєї колеги. Незмінна ведуча програми "Світське життя" запропонувала "стривоженій" Регіні Тодоренко народити у бомбосховищі в Україні. В особистому обліковому записі в Інстаграм Катя Осадча відзначила:

"Не хотіла чіпати знову тему, але ні, напишу, може колись лід зрушить. Від вагітної Регіни Тодоренко мовчання ще болючіше. Запрошуємо народити в бомбосховищі, приїзд організуємо".

Українська співачка народилася в Одесі, була учасницею музичного проєкту "Фабрика зірок", якийсь час вела тревел-шоу "Орел та Решка", а потім переїхала до Росії, де вийшла заміж за ексучасника гурту Smash!! Влада Топалова. Закохані виховують сина Михайла, а також чекають появи на світ другої дитини.


Читайте також: Катя Осадча и Юрий Горбунов планируют завести еще одного ребенка

У РФ усі висловлювання про війну, яку там досі називають "спецоперацією", жорстко припиняються. На мітингах людей б'ють палицями і садять в автозаки. Під різні гоніння потрапляють відомі особи, які висловилися проти того, що відбувається в Україні. Мабуть, Регіна Тодоренко своїм мовчанням захищає інтереси своєї сім'ї, боїться втратити роботу та все, що має. Однак це ніяк не виправдовує її "реакцію", а точніше байдужість до того, що відбувається на її Батьківщині.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 897


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook