лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Дружина Усика показала, що залишили по собі окупанти у її будинку

Дружина Усика показала, що залишили по собі окупанти у її будинку
Дружина Олександра Усика, не перестаючи, говорить про звірства і мародерство російських окупантів, яких складно навіть назвати солдатами – бо це зброд злочинців, ґвалтівників та вбивць. Мама трьох дітей не з чуток знає, що таке "руський мир", адже його послідовники побували в її будинку.

Катерина Усик раніше зазначала, що до її дома, до дому відомого українського боксера-важковаговика, російські окупанти прийшли навмисне. Раніше вона опублікувала фото двору перед будинком, яким їздили важкими військовими машинами, зіпсували газон і розламали кам'яну доріжку та дитячий майданчик, де грали сини та донька спортсмена.



Днями вона опублікувала в Інстаграм-сторіз колаж із фотографій вже зсередини свого особняка. У кадр потрапила ванна кімната з брудною підлогою, де "доблесні" солдати справляли нужду повз унітазу.

Окупанти пройшлися засіками будинку, дістали їжу та дорогий алкоголь, розкидавши залишки свого сухпайка. На паркані росіяни залишили свою вже відому на весь світ фашистську свастику. У будинку знайшли тільники та нашивки, на яких вказано, що у будинку Усика побували мародери з гвардійського 45-го окремого полку спеціального призначення ВДВ.


Читайте також: Дружина Усика жорстко звернулася до окупантів

"Руський мир у мене вдома!! Судячи з фото, вони думали там жити довго і щасливо!! ВДВ", - зазначила Катерина Усик, додавши смайлик, що блює.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 470


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook