лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Костянтин Войтенко звернувся до дружин російських військових

Костянтин Войтенко звернувся до дружин російських військових, а також розповів, що буде з їх чоловіками.

Спойлер: живими вони їх після України більше не побачать.

У своєму зверненні він закликав російських жінок чекати на трупи своїх загиблих муженьків-вугольків.

Зокрема, він звернувся до Ольги Биковської, яка закликала чоловіка ґвалтувати українок.

– Це відео я присвячую всім російським жінкам, чоловіки яких прийшли до нашої країни зі зброєю та вбивають наших людей. І особливо Ользі Биковській, яка порадила у телефонній розмові зі своїм чоловіком ґвалтувати українок. Так ось. Війна скоро закінчиться нашою перемогою та ганебним програшем вашої армії, – заявив актор.

За його словами, нині в Україні є проблема, а саме – що робити з трупами російських військових, адже ними всіяна вся наша земля.

Одна з проблем, з якою ми зіштовхнемося, куди подіти трупи ваших чоловіків. Я почав вивчати це питання і побачив, що Кабмін уже вирішив, що робити з тілами окупантів, – додав Войтенко.

Актор процитував постанову Кабінету міністрів України про те, що після накопичення тіл у моргах чи пунктах збору буде забезпечено доставлення загиблих російських військових до єдиного центру, з якого потім проводитиметься їхнє подальше транспортування з кінцевим пунктом призначення в РФ.

Наприкінці відео Костянтин Войтенко згадав російський фільм із Груз 200, в якому труп військового кладуть його нареченій у ліжко. Актор наголосив, що така доля спіткає кожну російську жінку, яка відправить сюди чоловіка.



Ми вам доставимо ваших чоловіків-вугольків, передамо вашому керівництву, а вже вони точково відправлятимуть за адресами те, що залишилося від ваших чоловіків. Згадав чудовий фільм вашого російського режисера, про вашу країну і, найголовніше, про вас, російських людей. Фільм з нехитрою назвою, але який дуже точно відображає вашу реальність.

b]Читайте також: Надя Дорофєєва підігріла чутки про свій роман з київським ресторатором[/b]

Це явно божевільна людина, і мені здається, вона дуже сильно на когось схожа. Так що, наречені, чекайте! Скоро вам наречених привезуть, — каже Войтенко.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: fakty.com.ua  Переглядів: 606


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook