лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Співак Tamerlan розповів про свої прогнози, коли закінчиться війна

Співак Tamerlan розповів про свої прогнози, коли закінчиться війна
Учасник дуету «TamerlanAlena», який долучився до тероборони, розповів «Зірковому шляху» на каналі «Україна» про військові будні.

Завдяки його відповідям можна побачити життя кожного бійця: що переживають хлопці, про що думають та мріють.

Уже понад місяць українці захищають країну від ворога. Разом із військовими взяли зброю до рук люди зовсім різних професій. Наші бійці щодня ризикують своїм життям заради перемоги. Співак Tamerlan теж пішов у тероборону в перші дні війни та ледве не загинув.



«Я вже тричі за цей час святкував свій день народження», – зізнався учасник дуету «TamerlanAlena» в інтерв'ю «Зірковому шляху».

Найскладніше сьогодні – розлука з близькими. Багато бійців не бачили рідних із початку бойових дій.

«Я дуже сумую за своєю сім'єю. Звичайно, це важко – не бачитися з дружиною та сином уже місяць, – розповів музикант каналу «Україна». – Хоча б їх обійняти».

Tamerlan сподівається, що на кілька днів його все ж таки зможуть відпустити, щоб він виспався і побачив рідних.

Щодо спілкування з сином, Tamerlan постарався зробити так, щоб він не бачив усіх жахів війни. Навіть під час листування вони обговорюють мирні теми: футбол, відомих спортсменів, хто забив гол…

«Я намагаюся не переводити наше спілкування на негатив та обговорення військових дій», – розказав про свою батьківську позицію музикант.

«Зірковий шлях» уже знає, що в співака добре розвинена інтуїція, він не раз сам про це говорив. І наступне питання учаснику дуету «TamerlanAlena» було пов'язане з тим, що хвилює кожного з нас: «Коли ми переможемо?»

Читайте також: Відомий астролог розповіла, коли в Україні закінчиться війна

«Я дуже сподіваюсь, що війна закінчиться якнайшвидше. За моїми прогнозами, десь до травня, на жаль, ще точно відбуватимуться бойові дії», – сказав Tamerlan.скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: sport.znaj.ua  Переглядів: 557


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook