лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Олена Омаргалієва з дуету TamerlanAlena розповіла про розлуку з чоловіком та його службу

Олена Омаргалієва з дуету TamerlanAlena розповіла про розлуку з чоловіком та його службу
Співак Tamerlan уперше надовго розлучився з родиною заради захисту країни.

Учасник популярного дуету "TamerlanAlena" Tamerlan вивіз сім'ю на Західну Україну та повернувся захищати країну. Його дружина Олена Омаргалієва розповіла "Зірковому шляху", як переживає розлуку із чоловіком і чим займається.



"Чоловік сказав мені: "Я вважаю, що мені потрібно це зробити. Я не можу сидіти тут і дивитись на те, що відбувається. Потрібно допомагати хлопцям. Багато знайомих підтримали його думку", — поділилася учасниця дуету "TamerlanAlena".

Алена пишається чоловіком, тому що він без страху та вагань вирушив на війну. Дівчина зізналася, що її чоловік ніколи не тримав зброю в руках, але не злякався і поїхав захищати батьківщину. Альона зізналася, що вона дуже переживає за чоловіка.

Зараз вони не можуть відкрито спілкуватися телефоном, тому що листи, фото та відео — це інформація, яка потрібна ворогу. Перебуваючи в безпечному місці, Alena не сидить склавши руки. Вона намагається допомогти решті українок. Дуже багато жінок пишуть їй приватні повідомлення. Співачка з усіма спілкується та максимально підтримує людей, яких ніколи навіть не бачила.

Читайте також: TamerlanAlena спели о войне в Украине и представили мотивирующий клип

"Я хочу звернутися до всіх дружин, чоловіки яких зараз захищають нашу країну. Дівчата, давайте будемо терплячими, такими ж веселими і зберігатимемо спокій. Я думаю, що наші чоловіки розумні, вони знають своє діло. Все буде добре, ми йдемо до перемоги", — порадила Alena в інтерв’ю каналу "Україна".скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: tochka.net  Переглядів: 791


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook