лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно

Андрій Шевченко зізнався, як відреагував на початок війни в Україні

Андрій Шевченко зізнався, як відреагував на початок війни в Україні
До останнього ніхто не вірив, що розпочнеться війна. Усіх українців вона застала рано-вранці 24 лютого 2022 року, і тут же об'єднала всю націю. Український футболіст Андрій Шевченко спочатку знаходився на стадії заперечення, і навіть не міг говорити про те, що відбувається.

У результаті він став давати інтерв'ю, привертати увагу світу те, що відбувається і яким злочинним шляхом наступає Росія. Поки країна-агресор розповідала нам про "братні народи", готувалася в наступ і принесла з собою лише смерть та руйнування.



В інтерв'ю Дмитру Гордону Андрій Шевченко розповів, якою була його реакція, коли він дізнався, що у його країні почалася війна.

"Багато разів плакав після початку вторгнення. У всіх стан був однаковий - невизначеність, нервозність, настрій багато разів змінювався протягом дня. Це був величезний стрес для всіх. Треба було знаходити в собі сили. Головне було вирішити, як я можу допомогти своїй країні", – розповів Андрій Шевченко.

Після цього футболіст почав виступати у ЗМІ та на телебаченні.

Читайте також: Андрій Бєдняков показав ніжне архівне фото із мамою, яка загинула у Маріуполі

"Я перебував у Лондоні і буквально з перших днів зрозумів, як тут я можу себе використати. У перші дні не було бажання коментувати щось. Але мені зателефонував журналіст англійського телеканалу Sky та запросив на програму, яку вони присвятили Україні, - зазначив Шевченко, - Тоді я прийняв для себе рішення, що я маю говорити, розповідати правду. Це місія тих людей, хто мають можливість та аудиторію за кордоном, щоб світ чув про те, що відбувається в Україні. Президент України Володимир Зеленський з перших днів багато говорив . Це було дуже важливим моментом".

скачать dle 12.0
рейтинг новини:  
  • Подобається
  • 0
Джерело: today.ua  Переглядів: 1 015


Коментувати
Відео
Ми у соцмережах
  • Facebook